#jsmess 2018-01-03,Wed

↑back Search ←Prev date Next date→ Show only urls(Click on time to select a line by its url)

WhoWhatWhen
***bennett_ has joined #jsmess [01:53]
bennett_the spectrum driver that went up on Dec 24 is still for mame version 0.177, is that right? [01:53]
SketchCowI believe so, yes [01:56]
***SketchCow sets mode: +oooo azakai balrog bennett_ devesine
SketchCow sets mode: +oooo godane gsathya Lord_Nigh Vito`
[01:56]
bennett_cool [01:56]
......... (idle for 41mn)
and is it right that we don’t currently have any MSX1 or MSX2 computers? I am looking but there are hundreds of drivers, a little hard to eyeball it [02:37]
....... (idle for 34mn)
Lord_NighSketchCow: is the speak and spell working in jsmess yet?
i sort of lost track as to what the last version of MAME which properly builds as jsmess is
[03:11]
baispeak and spell worked a couple years ago, dunno if it still does [03:14]
SketchCowWe have a round of improvements to do. [03:28]
.... (idle for 19mn)
bennett_I assume you know that your CFG files are not currently loading
I managed to overcome it on my installation by adding the extraArgs "-cfg_directory","emulator"
but the archive.org custom cfgs are being dumped by MAME as it stands
[03:47]
...... (idle for 25mn)
SketchCowDo not assume this
We are drastically underresourced
[04:13]
***bennett_ has quit IRC (bennett_) [04:17]
................. (idle for 1h22mn)
DFJustinLord_Nigh: we're fine with 0.193 and beyond [05:39]
.......................................................................................................... (idle for 8h48mn)
***bennett_ has joined #jsmess [14:27]
.......... (idle for 45mn)
bennett_No worries - you can fix it just by amending your HTML template so that it adds: MAMELoader.extraArgs(["-cfg_directory","emulator"]))) [15:12]
***bennett__ has joined #jsmess
bennett_ has quit IRC (Read error: Operation timed out)
[15:22]
.... (idle for 19mn)
bennett__an easy way to check if it’s working is to go to Atari 5200 Kaboom: https://archive.org/details/KABOOM_1983_Activision
your CFG file calls for start to be mapped to S whereas the default is 1
if you can start the game by pressing 1, probably it’s not loading the CFG file (even though the JS filesystem is finding and mounting the file)
the reason this happens is that MAME wants the CFG files to be in /cfg by default, unless you specify a different directory, but the mountFile call is loading everything into the root folder
[15:42]
.... (idle for 17mn)
one important additional gotcha - MAME will also silently bail on a CFG file if you try to map controls for peripherals that aren’t currently mounted. So you need to make sure you generate your CFG with the same input devices attached as you plan to use in your loader template [16:00]
.................... (idle for 1h38mn)
SketchCowSounds like db48x added a bug
I'll ping him
[17:38]
...... (idle for 29mn)
bennett__I don’t think IA was ever loading the CFGs [18:07]
SketchCowIt used to [18:13]
baithought it used to check in about 10 different places for configs, I remember debugging this and having to step through a bunch of checks for weird paths
but I think those were for configs included inside the .zip, not command-line specified ones
[18:20]
........................... (idle for 2h12mn)
***BnARobin has quit IRC (Read error: Operation timed out)
BnARobin has joined #jsmess
[20:32]

↑back Search ←Prev date Next date→ Show only urls(Click on time to select a line by its url)